Sibiu

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Sibiu - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Ce sa faci cand nu porneste masina?

Ce sa faci cand nu porneste masina ?

Detalii anunt

Telefon
0256218686
Categorie
Anunturi servicii auto / moto
Modificat
acum 3 luni si 5 zile
Vizualizari
158

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

De ce nu pornește mașina?

Daca ești șofer probabil ca te-ai confruntat sau daca nu te-ai confruntat te vei confrunta în viitor cu situația în care mașina ta nu va pornii. Ce trebuie făcut în astfel de situații și care ar putea fi problema?

Ai rămas fără baterie

Aceasta este una din cele mai frecvente probleme atunci când mașina refuza sa pornească. Electromotorul nu are suficienta putere pentru a porni mașina. Pentru a evita aceasta problema este bine ca la 3-4 ani sa verificați starea bateriei la un service autorizat și sa o schimbați daca este cazul. De asemenea bateria poate fi comandata de pe un magazin de piese auto online

Alternatorul tău are probleme

Alternatorul este componenta mașini care alimentează bateria și furnizează energia pentru restul consumatorilor din autoturism. Când ai un alternator defect vei rămâne fără baterie iar autoturismul nu va mai putea pornii. Daca ai un alternator defect recomandam sa mergi la un service autorizat pentru înlocuirea acestuia.

Electromotor defect

În cazul în care ai o mașina mai veche, exista șansa ca motivul pentru care nu pornește este un electromotor defect, acesta are rolul de a pune în mișcare motorul. Acesta poate fi recondiționat dar recomandam înlocuirea lui cu un electromotor nou la un service autorizat unde

Ai rămas fără combustibil

Deșii pare o situație imposibila, aceasta se întâmpla mai des decât va imaginați. Se poate ajunge în aceasta situație în cazul în care circulați mult prea mult cu martorul de combustibil aprins sau, rezervorul are o fisura de care nu știați. În cazul autoturismelor pe benzina, acestea trebuie doar alimentate. În cazul autoturismelor pe motorina, procedura este una mai complicata și este nevoie de intervenția unui service autorizat.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Sibiu - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro