Sibiu

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Sibiu - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Găsește-ți masina second hand potrivită cu import auto la comandă

Găsește-ți masina second hand potrivită cu import auto la comandă

Detalii anunt

Telefon
0745184734
Social links
Categorie
Vanzari masini second hand
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
715

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

O mașină nouă costă destul de mult și de aceea mulți oameni se orientează către piața auto second hand. Prețurile sunt mult mai bune și poți să îți iei o mașină cu dotări mai multe la un preț mai mic. Dar atunci când vine vorba de piața auto second hand de la noi din țară trebuie să acordăm o atenție deosebită verificării mașinilor deoarece multe dintre ele sunt de o calitate îndoielnică. Poți însă să apelezi la o firmă vânzări auto second hand care să te ajute cu întreg procesul. Aceasta este o modalitate sigură, iar tu vei primi acces la istoricul de service al mașinii.

De ce să alegi o mașină second hand?


Pentru că o mașină nouă își pierde din valoare destul de rapid, iar în primul an valoarea ei poate să scadă cu până la 30%. Deci achiziționând o mașină second hand vei beneficia de un preț cât mai corect și mai bun. Pe lângă acestea, atunci când ai o mașină nouă costurile sale de întreținere sunt mai mari, iar pe măsură ce trec anii acestea scad. În plus atunci când ai nevoie de o mașină cât mai rapid și dispui de un buget limitat, mașina second hand este cea mai bună variantă.

La ce ar trebui să fii atent atunci când vrei să îți iei o mașină second hand?


Deși mașina arată bine, ea poate ascunde sub caroseria ei multe defecte destul de costisitoare. De aceea atunci când te orientezi către piața auto sh de la noi din țară trebuie să fii foarte atent la mașinile care te interesează. Având în vedere că prima dată observi exteriorul mașinii, uită-te dacă există semne de rugină sau diferențe de culoare, iar dacă tabla prezintă deformări acesta este un semn că mașina a fost lovită. Modul în care arată interiorul mașinii îți spune dacă aceasta a fost bine întreținută sau nu. Verifică dacă există martori în bord, dacă funcționează comenzile de pe volan, sistemul de climatizare sau cel audio. Uită-te și la numărul de kilometrii din bord, dacă acesta este unul mare înseamnă că mașina are un grad de uzură ridicat și e posibil să necesite mai multe reparații și mai des. Este recomandat ca înainte să cumperi mașina să o duci la un mecanic, care să o verifice în amănunt.

De ce să alegi o firmă vânzări auto second hand?

O firmă reprezintă un cadru legal prin care poți să îți achiziționezi o mașină și știi sigur că aceștia îți vor oferi o mașină verificată și cu acte în regulă. În plus aceștia te vor ajuta pe tot parcursul procesului de cumpărare.
O astfel de firmă este Titanic Automobile, care își dorește să își facă fiecare client fericit. Aceștia îți vor oferi pe lângă asistență și servicii de înmatriculare, acces la istoricul de service al mașinii, CarVertical gratuit și garanție pentru anumite piese.

În plus aceștia se ocupă și cu import auto la comandă ceea ce înseamnă că îți vei putea alege mașina în funcție de:
 • Marcă
 • Model
 • Anul fabricației
 • Numărul de kilometrii doriți
 • Orice alt detaliu relevant despre mașină

Tu oferi toate aceste detalii către Titanic Automobile, iar se vor ocupa de restul.

Import auto la comandă – avantaje

 • Îți poți alegi mașina pe care ți-o dorești
 • Mașina va fi una cu kilometrii reali și fără daună totală
 • Mașina va fi verificată de către specialiști
 • Comisioane mici
 • Negociere cu furnizorul
 • Transparență privind costurile
 • Primești garanție
 • Nu vei face un drum obositor până în țara din care e mașina
 • Economisești timp și bani
 • Cumperi direct de la proprietar
 • Transportul mașinii până la locația indicată de tine (la cerere)

Concluzie

Colaborează cu Titanic Automobile pentru a-ți găsi mașina potrivită. Pe aceștia îi poți contacta la numărul de telefon +40745 184 734 sau poți intra pe site-ul lor și să completezi un formular, iar un membru al echipei te va contacta cât mai repede posibil.

Filtre anunt

Marca auto: Audi

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Sibiu - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro