Sibiu

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Sibiu - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Imi place cum mirosi

Imi place cum mirosi

Detalii spectacol

Telefon
0269210092
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 luni si 5 zile
Apartine de
Teatrul National Radu Stanca
Vizualizari
740

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 29 martie 202419:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Îmi place cum miroși


Un triunghi amoros, undeva prin San Francisco al anilor ’60. Andy și Norman sunt doi tineri cu ideologii radicale, care împart același apartament ce servește și drept sediu pentru mica lor afacere, redacția ziarului „Prăbușirea”.

O nouă vecină se mută în apartamentul de lângă – Sophie, o fostă înotătoare olimpică, susținătoare a politicii americane. Norman se îndrăgostește instant de ea – sau de mirosul ei, mai bine zis –, dar tânăra nu îi împărtășește sentimentele, motiv care îl face pe Norman să nu mai scrie la redacție. Comicul și romantismul creează o atmosferă plăcută și generează o stare de bine. Situațiile iau turnuri neașteptate, mereu surprinzând momente-cheie ale problemelor personajelor, expuse într-o manieră juvenilă.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru