Sibiu

Transylvania Classic

Transylvania Classic

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente auto / moto
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
173

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 12 august 2021 - Sambata 14 august 2021

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Transylvania Classic 2021, eveniment dedicat mașinilor clasice, celor din categoria youngtimer și mașinilor electrice, se va desfășura între 12 și 14 august pe cele mai frumoase drumuri din Sibiu. Startul festiv va avea loc joi, 12 august, de la ora 19:00, în Piața Mică, echipajele urmând să facă un tur demonstrativ pe străzile din centrul orașului.

Vineri, 13 august, la ora 12:00, după startul programat în Piața Mică, concurenții vor descoperi Mărginimea Sibiului și vor trece prin Șura Mică, Ocna Sibiului, Mândra, Ludoș, Apoldu de Jos, Miercurea Sibiului, Dobârca, Poiana Sibiului, Tilișca, Săliște, Sibiel, Orlat, Gura Râului, Rășinari pentru a ajunge apoi din nou în centrul orașului. Sâmbătă, 14 august, participanții vor descoperi cealaltă jumătate a județului, punctul culminant fiind urcarea pe Transfăgărășan, până la Bâlea Lac, la o altitudine de 2.043 metri. Startul din Sibiu este programat la ora 07:00.

După coborârea Transfăgărășanului se va pleca spre Biertan, iar apoi spre Mediaș și se va reveni la Sibiu, în Piața Mică. Startul festiv va avea loc joi, 12 august, de la ora 19:00, în Piața Mică, echipajele urmând să facă un tur demonstrativ pe străzile din centrul orașului. Festivitatea de premiere este programată sâmbătă, la ora 20:30, în Piața Mică.

Transylvania Classic 2021 este un eveniment organizat de Asociația Club Sportiv Scorpion Motors Festival și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2021.