Sibiu

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Sibiu - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Yves Rocher - Promenada Mall

Yves Rocher - Promenada Mall

Detalii

Adresa
Sibiu, Strada Lector, nr. 1-3 A
Telefon
0269255147
Social links
Categorie
Magazine cosmetice & parfumuri
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Apartine de
Promenada Mall
Vizualizari
220

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Yves Rocher Sibiu

Yves Rocher, Createur de la Cosmetique Vegetale® - peste 60 de ani de pasiune, inspiratie si dragoste pentru natura. In calitate de cultivator, producator si distribuitor, Yves Rocher este singura marca de produse cosmetice care a ales sa se implice in fiecare etapa a activitatii desfasurate: cultivarea si cercetarea stiintifica a plantelor, dezvoltarea de ingrediente inovative, formularea, alegerea cu atentie a furnizorilor de materii prime si servicii, productia, ambalarea, transportul si distributia la nivel global. Prin aceasta abordare unica, marca Yves Rocher reduce impactul asupra mediului inconjurator, oferind in acelasi timp produse cosmetice de calitate la preturi accesibile.

Descoperiti in magazinele Yves Rocher peste 700 de produse pentru ingrijirea tenului si a corpului, parfumuri cu arome seducatoare, machiaj cu texturi si culori irezistibile. Beneficiati si de consiliere profesionala, oferte promotionale, preturi accesibile si surprize. Deschideti gratuit cardul de fidelitate Yves Rocher si beneficiati de oferte speciale in magazin, surprize atractive, oferte personalizate la domiciliu, reduceri exceptionale la produsele preferate. ® Marca înregistrată de Yves Rocher în Franța

Orar

Luni - Duminica: 10:00 - 22:00