Sibiu

Avantajele unui senzor de monitorizare temperatura remorca

Avantajele unui senzor de monitorizare temperatura remorca

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 4 luni si 2 saptamani
Apartine de
Plum Media
Vizualizari
79

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Daca transportati marfuri sensibile la temperatura, probabil ca sunteti in cautarea unei modalitati prin care doriti sa imbunatatiti eficienta trasnportului si satisfactia clientilor. Un sistem de monitorizare a temperaturii remorcii poate ajuta la ambele obiective. Mai departe in acest articol va prezentam principalele motive pentru care o buna parte din companiile de transport integreaza acest accesoriu pe platforma lor de gestionare a flotei.

Produsele perisabile transportate ajung la destinatie in stare foarte buna


Un sistem performant de monitorizare a temperaturii remorcii masoara temperatura din interiorul remorcii si apoi trimite datele prin intermediul sistemului de monitorizare GPS. Puteti obtine date referitoare la temperatura de la fiecare camion din flota, in timp real prin tabloul de bord central.Apoi, sistemul de notificare al platformei va notifica cand orice vehicul iese din intervalul acceptabil de temperatura. Urmarind temperatura din interiorul remorcilor si camioanelor frigorifice, va puteti asigura ca incarcatura sensibila la temperatura ajunge in stare buna la clienti.

Clientii sunt siguri ca o sa primesca produsele in stare buna

Cu notificari in timp real, puteti lua masuri pentru a corecta o problema inainte ca aceasta sa duca la deteriorarea produselor transportate in interiorul remorcii. Cu ajutorul senzorilor de monotorizare a temperaturii montati pe remorcile frigorifice, clientii au parte de liniste sufleteasca stiind ca marfurile sensibile la temperatura, cum ar fi carnea, inghetata, produsele lactate sau cele congelate, sunt bine protejate. De asemenea, aveti posibilitatea sa furnizati documentatie despre starea temperaturii pe parcursul calatoriei, iarclientii fericiti se transforma in clienti loiali.

Reduceti costurile generate de produsele deteriorate

Daca pierdeti incarcaturi din cauza esecului controlului temperaturii, pierdeti mai mult decat clientii, iar compania poate dobandi o reputatie negativa pe piata. Automatizarea gestionarii transportului frigorific protejeaza intreg procesul de transport, il sustine cu date digitale in timp real,protejeaza sanatatea publica, ajutand la prevenirea bolilor de origine alimentara cauzate de depozitarea alimentelor la temperaturi necorespunzatoare.

Transportatorii si expeditorii ar putea economisi bani prin reducerea incarcaturilor deteriorate sau respinse, reducand numarul de reclamatii pentru pierderi si imbunatatind eficienta combustibilului. De asemenea, primele de asigurare petru efectuarea transportului cu marfuri perisabile ar putea ajunge sa fie majorate. Un sistem eficient de monitorizare a temperaturii arata companiei dumneavoastra de asigurari ca acordati atentie detaliilor.
Cand faceti efortul de a proteja marfa perisabila transportata, ajungeti sa fiti un risc de asigurare mai bun.

Un alt avantaj important al sistemelor de localizare GPS auto care contribuie la reducerea costurilor, estedetectarea din timp a problemelor vehiculelor si remorcilor. Un sistem de monitorizare a temperaturii remorcii este un instrument valoros pentru orice manager de flota care doreste sa faca parte din industria de transport frigorific. Daca nu folositi inca un sistem de monitorizare GPS integrat cu senzori de temperatura pentru transport frigorific, acum este momentul sa luati in considerare sa faceti aceasta achizitie.

Contactati acum CargoTrack pentru a afla mai multe despre cele mai populare sisteme de monitorizare GPS si testati gratuit timp de 30 de zile: https://cargotrack.ro/sisteme-hardware-gps-accesorii/