Sibiu

BSB - Shopping City

BSB - Shopping City

Detalii imbracaminete/incaltaminte

Adresa
Sibiu, Soseaua Sibiului, nr. 5
Telefon
0728111378
Social links
Categorie
Firme imbracaminte & incaltaminte
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Apartine de
Shopping City
Vizualizari
27

Voteaza & Distribuie

Prezentare imbracaminete/incaltaminte

BSB Sibiu

Compania BSB a fost înfiinţată în anul 1980 şi a devenit în scurt timp o prezenţă activă în producţia şi comercializarea de articole de îmbrăcăminte pentru femei. Deţine în prezent o poziţie de lider în domeniul modei feminine cu peste 100 de magazine proprii, atât în Grecia, cât şi în străinătate şi mai mult de 200 de magazine multibrand în care BSB este prezent. În ultimii ani, BSB s-a axat pe expansiunea brand-ului pe pieţele internaţionale.

Astăzi, brand-ul BSB semnifică o prezenţă puternică în 12 ţări (Grecia, România, Turcia, Marea Britanie, Rusia, Bulgaria, Liban, Cipru, Armenia, Albania, Egipt şi Republica Moldova). În ultimul timp, compania a intrat dinamic în domeniul accesoriilor, încălţăminţii, lenjeriei de corp şi a costumelor de baie, creând un look complet pentru femei. Începând cu anul 2002, compania a obţinut licenţă exclusivă pentru proiectarea şi fabricarea de haine pentru celebrul brand englezesc „Forever Friends”. În 2007, în cooperare cu compania AMVIS, BSB a lansat o gamă inovatoare de rame de ochelari şi ochelari de soare, disponibilă în magazinele de optică medicală, precum şi în magazinele proprii.

În plus, la începutul anului 2008, BSB a devenit prima companie care a creat o noua gamă de produse ecologice şi prietenoase cu mediul, din bumbac organic 100%. Calitatea neîndoielnică a produsului final, rezultat al unor standarde ridicate stabilite de BSB, design-ul şi flexibilitatea în producţie sunt elementele fundamentale ce au stat la baza succesului BSB. Acestea sunt punctele cheie pentru infiltrarea şi stabilirea brand-ului într-un mediu concurenţial puternic, în care BSB deţine deja o poziţie dominantă. Dezvoltarea companiei se bazează pe experienţă şi personal cu înaltă calificare, în fiecare sector de activitate. BSB are, în prezent, 250 de angajaţi permanenţi şi mai mult de 300 în magazinele în franciză. Personalul BSB este instruit şi informat în mod continuu, deoarece servirea într-o manieră cât mai satisfăcătoare a clientului reprezintă un capitol extrem de important pentru companie.

Orar imbracaminete/incaltaminte

Luni - Duminica: 10:00 - 22:00