Sibiu

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Sibiu - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Cât de multă hrană ar trebui să mănânce câinele meu?

Cât de multă hrană ar trebui să mănânce câinele meu?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri editorial
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
645

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cantitatea de hrană pe care câinele dumneavoastră ar trebui să o mănânce depinde de o varietate de factori, inclusiv vârsta, greutatea, nivelul de activitate și starea generală de sănătate.

Iată câteva orientări generale pentru hrănirea câinelui dumneavoastră:

  • Urmați instrucțiunile de hrănire de pe ambalajul hranei pentru câini

Majoritatea pachetelor de hrană pentru câini au instrucțiuni de hrănire bazate pe greutatea și vârsta câinelui dumneavoastră. Aceste orientări pot oferi un bun punct de plecare pentru a ști cât de mult trebuie să îi dați câinelui dumneavoastră.

  • Utilizați o cană de măsurare

Măsurarea hranei câinelui dvs. cu o cană de măsurare vă poate ajuta să vă asigurați că îi dați cantitatea potrivită. Evitați să ghiciți sau să ghiciți din ochi cât de mult trebuie să vă hrăniți câinele.

  • Ajustați în funcție de nevoile câinelui dumneavoastră

Dacă câinele dvs. ia în greutate, este posibil să fie nevoie să reduceți cantitatea de hrană cu care îl hrăniți. Dacă pierde în greutate sau pare să îi fie foame tot timpul, este posibil să trebuiască să îi măriți cantitatea de hrană.

  • Luați în considerare nivelul de activitate al câinelui dumneavoastră

Câinii care sunt foarte activi pot avea nevoie de mai multă hrană pentru a-și satisface nevoile energetice. Dacă câinele dumneavoastră este mai puțin activ, este posibil să aibă nevoie de mai puțină hrană pentru a-și menține o greutate sănătoasă.

  • Monitorizați starea corporală a câinelui dumneavoastră

Ar trebui să puteți simți coastele câinelui dumneavoastră fără a fi nevoie să apăsați prea tare. Dacă nu îi puteți simți coastele, este posibil să fie supraponderal și să aibă nevoie să slăbească. Dacă coastele sunt vizibile sau dacă le puteți simți cu ușurință oasele, este posibil să fie subponderal și trebuie să ia în greutate.

Este important să discutați cu medicul veterinar despre nevoile nutriționale specifice ale câinelui dumneavoastră și despre programul de hrănire. Acesta vă poate ajuta să elaborați un plan de hrănire adecvat vârstei, greutății și stării generale de sănătate a câinelui dvs.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Sibiu - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/