Sibiu

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Sibiu - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Cauți o firmă pentru transport auto pe platformă Germania România?

Cauți o firmă pentru transport auto pe platformă Germania România?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
668

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ți s-a defectat mașina în Germania sau îți cumperi o mașină de acolo și nu știi cu ce să o aduci până în țară? Pentru prima situație este ideal să apelezi la o firmă de transport platforma auto Germania, deoarece nu va fi la fel de costisitor precum reparatul mașinii într-o țară străină. Iti recomandam si pentru a doua situatie tot transportul auto pe platforma.

De ce transport auto internațional?


Pentru că te scapă de condusul pe o distanță de aproximativ 2000 km și de oboseala produsă de acesta. În plus vei economisi banii pe care i-ai fi dat pe combustibil, cazări, taxele de drum și chiar posibile amenzi. Un alt aspect important este că vei economisi timp, nu va fi necesar să îți iei concediu pentru a te duce până în Germania după mașina nou achiziționată. Apelând la o firmă de tranport auto pe platformă, tot ce va trebui să mai faci este să aștepți mașina acasă sau la locul unde doresti sa fie transportata.

Unde găsești firme care se ocupă cu transport auto internațional pe platformă? O astfel de firmă, care se ocupă cu transport internațional pe platformă este Titanic Grup.

De ce să alegi Titanic Grup?

Titanic Grup este o companie specializată pe transport intern și internațional de autoturisme fondată în anul 1994. Aceștia îți promit transport promt și sigur în întreaga Europa. Ei dețin peste 100 de autotransportatoare cu o capacitate de la 1 până la 10 autovehicule, iar camioanele și remorcile pe care le dețin sunt de la cei mai prestigioși producători: Mercedes, Volvo, Daf, Scania, Lohr, Kassbohrer, Rolfo, Groenewold. Echipa Titanic Grup este formată din profesioniști ce acordă o atenție deosebită respectării tuturor standardelor de calitate și siguranță cerute.

Avantajele colaborării cu Titanic Grup

Avantajele pe care le obții în urma colaborării cu Titanic Grup le poți descoperi în următoarea listă:

  • Transport prototip la cerere (camion închis pentru mai multă siguranță)
  • Încărcarea autoturismelor cu garda la sol foarte joasă
  • Încărcare prin troliu
  • Informații în timp real privind poziția camioanelor
  • Parcare păzită non stop și supravegheată video
  • Mașină asigurată
  • Costuri reduse, transparente
  • Livrări rapide
  • Transport confidențial

Cere-le o ofertă personalizată si alege ca masina ta sa fie transportata in cele mai bune conditii.

Concluzie

O firmă care se ocupă cu transport auto internațional pe platformă poate să îți ofere soluții sigure și prompte de transport oriunde în Europa în cel scurt timp posibil. Mașina ta va fi manipulată doar de către profesioniști, iar aceștia o pot aduce până la adresa indicată de către tine.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Sibiu - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro