Sibiu

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Sibiu - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Cenusareasa - doar o poveste?

Detalii eveniment

Telefon
0269211349
Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
Teatrul Gong
Vizualizari
172

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 26 februarie 202311:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Cenușăreasa - doar o poveste?


spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani

Într-o lume aflată în permanentă schimbare, în care tehnologia pune stăpânire pe tot, iar copiii se îndepărtează tot mai mult de povești, spectacolul „Cenușăreasa - doar o poveste?ʺ reprezintă o chemare de reîntoarcere, pentru scurt timp, în lumea magică a poveștilor. Considerată a opta minune a lumii, povestea Cenușăresei este una dintre poveștile preferate ale copiilor, reușind să transmită valorile morale ale lumii în care trăim și care ne învață că răbdarea și speranța aduc fericirea, că bunătatea nu rămâne fără răsplată, iar în lupta dintre bine și rău, binele câștigă mereu.

Viziunea contemporană a spectacolului, muzica, personajele și umorul, toate se completează într-un tot unitar, adresându-se copiilor secolului XXI. Credeți cu adevărat în povești pentru că doar ele ne ajută să ne hrănim și să ne bucurăm sufletul. Lăsați copiii să creadă în povești și, odată cu ei, să credem și noi, pentru că odată ce vom înceta să mai credem, va pieri copilul din noi.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: teatru de papusi