Sibiu

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Sibiu - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Cu ce transporți o mașină din Spania în România?

Cu ce transporți o mașină din Spania în România?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
763

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ai o mașină de adus din Spania și nu știi cu ce? Există mai multe modalități de a transporta o mașină din Spania în România, iar cea mai recomandat este să o transporți cu o platforma transport auto Spania Romania. Tu vei scăpa de orice griji privind transportul mașinii și tot ce va trebui să faci va fi să o aștepți acasă la tine să ajungă.

De ce transport auto pe platformă?

În ultimii ani transportul auto pe platformă a devenit opțiune tot mai populară pentru cei care vor să transporte mașini. Transportul auto pe platformă reprezintă o modalitate de a transporta autovehiculele dintr-o țară în alta sau dintr-un loc în altul în interiorul unei țări. Această modalitate de transport este utilizată atât de persoanele care vor să își transporte autovehiculul personal, cât și pentru companiile cu flote de autovehicule.

Transportându-ți mașina prin intermediul transportului auto pe platforma vei economisi timp și bani și vei reduce gradul de uzură al mașinii. De asemenea este o modalitate mai eficientă de transport deoarece autovehiculul va ajunge direct la destinație fără opriri suplimentare. Un alt beneficiu pentru tine este că vei scăpa de oboaseala pe care ar fi provocat-o condusul la un drum lung, de stresul din trafic și de posibile evenimente neplăcute în trafic.

Cum alegi un transportator auto?


Atunci când alegi o firmă de transport auto internațional trebuie să ții cont de experiența pe care aceasta o are pe piață și de părerile clienților care au folosit serviciile ei. De asemenea este indicat să verifici dacă transportatorul are o licență validă pentru acest tip de transport și dacă îți poate oferi asigurare pentru mașina ta.

Un alt lucru important de luat în considerare este prețul, dar și dotările și benficiile pe care ți le oferă firma respectivă. Înainte de a alege un transportator auto analizează bine piața și alege-l pe acela care se potrivește cel mai bine cu nevoile tare și care este profesionist și de încredere.

Colaborează cu Titanic Grup


Titanic Grup este o firmă care se ocupă cu transport auto internațional și național. Aceștia se află pe piață încă din anul 1994, deci au o vastă experiență în domeniu, iar echipa este formată doar din profesioniști. Aceștia îți promit seriozitate și transport prompt și sigur în întreaga Europa. Ei dețin peste 100 de autotransportatoare cu o capacitate de încarcare cuprinsă între 1 și 10 autovehicule, iar camioanele și remorcile sunt de la cei mai prestigioși producători: Mercedes, Volvo, Lohr, Kassbohrer, Rolfo, Daf, Scania, Groenewold.

Beneficiile pe care ți le aduce colaborarea cu Titanic Grup sunt:

  • Transport prompt și sigur
  • Costuri reduse
  • Costuri transparente
  • Încarcarea cu garda la sol foarte joasă și prin troliu
  • Transport confidențial și la cerere prototip (camion închis)
  • Mașina asigurată
  • Verificarea poziției camioanelor în timp real.

Concluzie

Alege să îți transporți mașina în cele mai sigure condiții! Colaborează cu Titanic Automobile și scapă de orice grijă privind transportul mașinii din Spania până în România. Pentru a lua legătura cu aceștia intră pe site titanicgrup.ro și completează formularul sau apelează-i la numărul de telefon +40 248 212 261.