Sibiu

Deratizare in Sibiu

Deratizare in Sibiu

Detalii anunt

Telefon
0748519375
Categorie
Anunturi prestari servicii
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Vizualizari
49

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Deratizare in Sibiu


Firma autorizata din Sibiu presteaza servicii de deratizare pentru firme, asociatii de bloc si persoane fizice. Obiectul principal al unei acțiuni de deratizare este acela de a împiedica răspândirea si înmulțirea acestor vizitatori nepoftiți iar mai apoi eliminarea acestora.

Tipurile de deratizare in Sibiu pe care le efectuam:

1. Deratizarea preventiva – aceasta are scopul de a elimina locurile de adăpost ale rozătoarelor, atât cele din interior, cat si cele din exterior, precum si eliminarea surselor de apa si hrana la care pot avea acces acești daunatori.

2. Deratizarea de combatere - care are scopul de a elimina șoarecii si șobolanii din spațiul infestat. Acest tip de combatere se poate realizează fie prin aplicarea mijloace mecanice precum a curselor cu momeli sau a capcanelor sau prin folosirea substanțelor chimice specifice combaterii lor,adică a substanțelor rodenticide.

Serviciile noastre de deratizare Sibiu sunt in conformitate cu toate normele legale impuse atât de Ministerul Mediului cat si de Ministerul Sanatatii, iar substanțele pe care le utilizam nu sunt periculoase pentru oameni sau animale.