Sibiu

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Sibiu - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Douglas - Promenada Mall

Douglas - Promenada Mall

Detalii

Adresa
Sibiu, Strada Lector, nr. 1-3 A
Telefon
0377702748
Social links
Categorie
Magazine cosmetice & parfumuri
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Apartine de
Promenada Mall
Vizualizari
168

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Douglas Sibiu

Douglas este una dintre cele mai importante organizații de retail din Europa. Douglas este prezent în România prin cea mai de succes divizie a sa – Parfumeriille Douglas. Douglas vă invită să vă bucurați de o experienţă unică, de servicii de excepţie, game de produse de cea mai bună calitate, o ambianţă de shopping stimulativă şi de angajaţi pregătiți și prietenoși.

Când intraţi într-o parfumerie Douglas vă doriţi ceva special pentru dumneavoastră ori să faceţi o bucurie cuiva drag. De aceea dorim să vă oferim mai mult decat promisiunea firească a unei parfumerii de lux, dorim să vă asigurăm o experienţă de shopping plăcută şi să vă oferim un moment de răsfăţ personal.

CONSULTANŢĂ DE SPECIALITATE ŞI SERVICII DE CALITATE

Angajaţii noştri sunt în permanenţă la curent cu noutăţile şi tendinţele pieţei şi vă stau la dispoziţie cu informaţii şi consiliere profesionistă, pentru ca dumneavoastră să alegeţi produsul cel mai adecvat şi să vă simţiţi confortabil. Fiecare vizită pe care o faceţi în magazinele Douglas reprezintă o măsură a mulţumirii dumneavoastră şi motivaţia noastră de a vă întâmpina cu personal competent şi servicii de calitate.

O GAMĂ LARGĂ ŞI DIVERSIFICATĂ DE PRODUSE

Fie ca este vorba de noutăţi, parfumuri clasice, produse de îngrijire, machiaj, accesorii pentru îngrijire, cosmetice decorative sau idei de cadouri, la Douglas orice dorinţă poate deveni realitate. Cu noi tineţi pasul cu tendinţele şi inovaţiile în domeniu, portofoliul nostru fiind în permanenţă îmbogăţit şi actualizat cu cele mai recent lansate produse ale celor mai importante branduri internaţionale. Mai mult, în fiecare sezon găsiţi sortimente personalizate de produse de îngrijire şi accesorii pentru înfrumuseţare, disponibile pentru dumneavoastră numai în magazinul Douglas.

Orar

Luni - Duminica: 10:00 - 22:00