Sibiu

Electro-Calin - servicii pentru bransament electric

Electro-Calin - servicii pentru bransament electric

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Apartine de
Plum Media
Vizualizari
79

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Racordarea la reteaua de distributie electrica este un pas important. Procedura este complexa, necesita experienta si echipament profesional. In functie de executia lucrarii, instalatia va avea o durata de viata mai lunga si nu vei intampina probleme.

Afla ce informatii utile trebuie sa stii inainte de a se desfasura un bransament electric.

De ce este esentiala firma de electricieni?

Exista numeroase povesti cu privire la neprofesionalismul anumitor firme in lucrarile complexe. Din pacate, astfel de experiente intarzie foarte mult finalizarea racordarii. Trebuie sa depui o serie de documente, sa primesti cateva avize ca dupa aceea, sa fie demarat procesul. Electro-Calin este una dintre putinele firme din Bucuresti, care au experienta de peste 25 de ani in serviciile de instalatii electrice. Se diferentiaza prin tipul de echipamente utilizate, expertiza si seriozitate. Echipa de electricieni este autorizata ANRE si te poate ajuta cu fiecare etapa, inclusiv cu dosarul si autorizatiile.

Bransament individual: ce presupune

In toata etapa de racordare electrica este recomandat sa te consulti cu echipa de electricieni, pentru rezultate optime. In general, pentru o persoana fizica care detine o casa, se utilizeaza bransamentul individual. Acest tip de bransament este potrivit locuintelor individuale. Pentru cladirile cu mai multi consumatori se adopta bransamentele colective.

Etapele necesare:

 • Se va instala o firida de bransament, care are rolul de a contoriza consumul.
 • Sunt montate cateva prize monofazate, dedicate consumului casnic.
 • Se realizeaza verificari in fiecare etapa a circuitelor.
 • Sunt selectate si instalate punctele de conectare.
 • Se adauga receptori de forta pentru electrocasnice.

Acestea sunt doar cateva detalii din intreaga procedura. Poate fi indelungata sau mai scurta, daca optezi pentru o echipa experimentata.

Bransament electric casa pret

Costurile oricarui tip de interventie depind de mai multe variabile. In cazul unui bransament electric individual acesta impune costuri mult mai mici decat cel colectiv. In functie de marimea casei si de caracterisicile acesteia se stabileste si pretul. Serviciile Electro-Calin au preturi avantajoase si acestia pot oferi consultanta cu privire la toate aspectele racordarii.

De regula, pretul este stabilit dupa:

 • distanta dintre firida si reteaua de distributie
 • tipul de bransament pentru care optezi
 • existenta unui stalp electric
 • tipul de echipament utilizat

Servicii conexe pentru bransament electric


Pentru ca stim ca vrei sa inchei cat mai repede aceasta etapa, iti prezentam solutiile. Poti contacta Electro-Calin pentru tot procesul racordarii. Daca vei cauta firma de electricieni Bucuresti cu servicii complete, poti apela opta pentru serviciile lor:

 • Intocmirea dosarului de racordare la reteaua electrica.
 • Instalarea prizelor de pamant si efectuarea probelor pentru functionare.
 • Eliberarea buletinelor PRAM ( verificari recomandate de 2 ori pe an).

Verificarea instalatiei electrice este o necesitate si ajuta la mentinerea indelungata a echipamentelor. Securitatea casei si siguranta familiei sunt o prioritate, astfel ca specialistii recomanda verificari periodice ale instalatiei. Apeleaza doar la profesionisti!

Contacteaza Electro-Calin pentru servicii complete bransament electric! Iti vor oferi consultanta, profesionalism si preturi avantajoase.