Sibiu

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Sibiu - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Gerovital

Gerovital - Promenada Mall

Detalii

Adresa
Sibiu, Strada Lector, nr. 1-3 A
Telefon
0734881429
Social links
Categorie
Magazine cosmetice & parfumuri
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Apartine de
Promenada Mall
Vizualizari
97

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Gerovital Sibiu


Gerovital – Doctor în frumusețe Dezvoltarea magazinelor Gerovital are la bază conceptul unic de “Doctor în Frumusețe” care a fost creat în armonie deplină cu atributele brandului: inovație, încredere și eficiență. Pe lângă oferta foarte generoasă de produse cosmetice de îngrijire a tenului, părului și corpului, din gamele îndrăgitelor branduri Gerovital și Aslavital, în cadrul magazinului nostru vei putea beneficia în mod gratuit și de teste de dermo-analiză a tenului. Acest procedeu durează aproximativ 5 minute și ajută la stabilirea tipului de ten, prin folosirea unor măsurători instrumentale specifice, care analizează nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum și gradul de pigmentare al pielii.

Pe baza rezultatelor obținute în urma acestui test de dermo-analiză, specialiștii noștri îți vor putea oferi cele mai eficiente recomandări de produse cosmetice și îți vor putea crea scheme de tratament personalizate. Brandul de cosmetice Gerovital este deținut de compania cu capital 100% românesc, Farmec – cel mai mare producător de cosmetice, cu peste 128 de ani de experiență – fiind considerat un brand emblemă și creator al industriei cosmetice moderne din România.

Orar

Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Sibiu - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro