Sibiu

La ce să fii atent atunci când cumperi o mașină second hand?

La ce să fii atent atunci când cumperi o mașină second hand?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 10 luni si 1 saptamana
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
132

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Îți dorești să îți achiziționezi o mașină însă nu îți permiți una nouă? Dacă răspunsul este ”nu” cel mai probabil deja te-ai orientat către piața auto second hand. Procesul de achiziționare a unei mașini second hand poate părea unul destul de simplu, însă nu este chiar așa. Trebuie să fii foarte atent la mașinile second hand deoarece sub un aspect frumos al mașinii se pot ascunde multe defecte tehnice destul de costisitoare.

Totuși aceste lucruri nu trebuie să te descurajeze, trebuie doar să fii foarte atent, iar dacă nu te pricepi foarte bine la mașini poți lua pe cineva mai experimentat cu tine și evident să duci mașina la mecanic înainte de achiziționare.

Ce să verifici la o mașină second hand înainte să o cumperi?


Dacă alegi să cumperi mașina de la persoane fizice este recomandat să te uiți cu atenție la modul în care arată mașina, deoarece acest lucru îți spune dacă proprietarul a avut sau nu grijă de ea. Te poți uita la cum arată tapițeria, la bord, dacă sunt martori aprinși în bord, dacă funcționează comenzile de pe volan sau sistemul audio și cel de climatizare.

Un aspect important la care trebuie să fii atent este kilometrajul. Există multe situații în care mașinile au kilometrajul dat mai în spate, așa că încearcă să compari aspectul mașinii și numărul de kilometrii din bord sau anii pe care îi are mașina și numărul de kilometrii din bord. Dacă mașina are un preț mic, nu te bucura, verifică mai întâi dacă a fost inundată, spre exemplu. Du-o la verificat la un mecanic (dar nu la cel pe care ti-l recomanda vanzatorul) pentru a fi sigur ca masina este in stare buna si nu are probleme.

Dacă vei alege să cumperi o mașină second hand de la o firmă de vânzări auto (dealeri auto sh) procesul va fi ceva mai simplu pentru că toate mașinile vândute de dealeri auto sh sunt atent verificate tehnic și igienizate înainte să fie puse la vânzare.

De ce să cumperi mașina de la dealeri sh auto?


Achiziționând mașina de la dealeri sh auto vei avea siguranța că totul este legal și că vei primi o mașină de bună calitate. Firma de vânzări auto îți va pune la dispoziție istoricul de service și certificat CarVertical. Aceste 2 lucruri sunt extrem de importante pentru că vei putea să vezi ce s-a întamplat cu mașina până să ajungă în posesia ta.

Un alt lucru important pe care aceștia ți-l vor oferi va fi garanția pentru anumite piese și posibilitatea de plată în rate a mașinii în funcție de veniturile tale. Asigură-te că toate cele enumerate mai sus îți vor fi oferite de către firma de vânzări auto de la care vrei să îți cumperi mașina. Firma de vânzări auto îți va oferi și posibilitatea de import auto la comandă dacă nu vei găsi ceea ce îți dorești la noi în țară. Astfel de firme se ocupă și cu transport interațional pe platformă sau colaborează cu alte firme care oferă acest lucru.

La ce dealer auto sh sa apelez?


O firma care se ocupa cu comercializarea masinilor second hand este Titanic Automobile. Aceasta ofera spre vanzare masini de calitate, verificate si igienizate, cu km reali, cu CarVertical si la achizitionare iti ofera si garantie.

Verifica site-ul titanicauto.ro pentru a descoperi toate masinile disponibile la vanzare.