Sibiu

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Sibiu - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Pentru cuplurile care doresc reconciliere pot alege ședințe terapie de cuplu în București

Pentru cuplurile care doresc reconciliere pot alege ședințe terapie de cuplu în București

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 6 luni si 2 saptamani
Vizualizari
558

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Nevoia de armonie este foarte mare în zilele noastre, iar stresul cotidian își pune amprenta pe oricare dintre noi. Astfel, abia dacă mai avem timpul necesar să căutăm relaxarea și momentele frumoase cu cei dragi. Intervine răceala, distanța și atunci relațiile se deteriorează. Cu toate bunele intenții, mai des se ajunge la înstrăinare și reproșuri. În acest caz intervenția unui specialist este salvatoare, mai ales dacă vorbim aici despre o relație de cuplu. Daniel Ivan, psihoterapeut din București are soluția.

Ședințe de terapie pentru cupluri, întotdeauna necesare


Deși s-ar putea spune că într-un cuplu lucrurile funcționează de la sine nu este așa. Relația are nevoie de atenție și de implicarea ambilor parteneri pentru ca să reziste în timp. În caz contrar se ajunge la reproșuri, chiar certuri. Acestea afectează cele două persoane implicate, dar și copiii, dacă aceștia există. Pentru momente din acestea există o soluție și anume sedinte terapie de cuplu in Bucuresti.

În cadrul unui cabinet de specialitate se poate depăși impasul în care se află cei doi cu ajutorul unui specialist, așa cum este și Daniel Ivan. Acesta poate oferi celor doi o nouă viziune a vieții de cuplu, prin introducerea unor elemente practice prin care cuplul se poate redescoperi.

Mai mult decât atât, prin comunicarea sinceră, se poate ajunge ca fiecare în parte să își descopere punctele slabe și acelea pe care se poate baza. Comunicarea este categoric cheia spre armonie.

Ce este terapia de familie și când se aplică


Cei care doresc să continue ca și cuplu au la dispoziție o serie de terapii care să îi susțină cu brio în acest proces. Vorbim aici de ședințe de terapie efectuate la cabinet psihologic Bucuresti.

Terapia de familie reprezintă un domeniu din psihoterapie care pune accent pe lucrul cu întreaga familie. Se știe doar că multe probleme psihice de ordin individual provin din traumele familiei de bază. Iar un psihoterpeut bun va ști cum să scoată la lumină aceste traume disfuncționale, să lucreze cu ele și cu emoțiile persoanei, pentru a le optimiza și, în cele din urmă, vindeca. În felul acesta granițele dintre generații se vor șterge și armonia se va instaura între toți membrii familiei.

Implicarea tuturor membrilor familiei este deosebit de importantă în acest caz, deoarece toți vor beneficia de această terapie.

Psihoterapie online, ce este și cum funcționează


În cazuri în care nu se poate ajunge la un cabinet fizic, dar este mare nevoie de ședințe de psihoterapie, se poate apela cu succes la psihoterapia online. Ce este aceasta? Ședințele se pot face online, cu o programare inițială, la o oră convenabilă, atât pentru pacient, cât și pentru psiholog.

Este nevoie de o bună conexiune la wifi și de mesageria online. Prin această metodă se reduc costurile cu deplasarea, dar și starea de anxietate care poate surveni în cazul unei ședințe față în față. Mai mult, se poate lua legătura cu psihologul chiar și în deplasare sau în altă țară fiind.

Detalii suplimentare despre psihoterpeutul Daniel Ivan și metodele de terapie aplicate doar pe pagina oficială danielivan.ro.

Contact: contact@danielivan.ro

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Sibiu - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro