Sibiu

Transport auto cu platformă Austria România pentru autoturismul tău

Transport auto platformă Austria România pentru autoturismul tău

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
43

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Transport auto cu platformă Austria România


Din ce în ce mai multe persoane încep să apeleze la transport auto pe platformă deoarece acest lucru le salvează mult timp iar costul este unul redus. Dacă ai nevoie să îți aduci o mașină din Austria în România poți face acest lucru fără a mai pierde multe ore pe drum cu ajutorul unei firme care se ocupă cu transport auto internațional.

Transport auto cu platformă – avantaje


Cu ajutorul transportului auto internațional pe platformă vei putea să îți transporți mașina fără riscuri, în condiții sigure și în cel mai scurt timp posibil din Austria în România. Poate că tocmai ți-ai achiziționat o mașină din Austria și vrei să o aduci în țară sau poate că pleci pentru o scurtă perioadă de timp în Austria și îți dorești să te bucuri de confortul propriei mașini acolo, însă nu îți dorești să conduci atât de mult timp. Pentru ambele situații transportul mașinii cu platforma reprezintă situația ideală.

Firma de transport îți va duce și aduce mașina până la adresa indicată de tine, tu doar trebuie să aștepți să ajungă. Fără stresul și oboseala provocată de condusul pe distanțe lungi te vei bucura de mașina ta acolo unde îți dorești. În plus vei reduce gradul de uzură al acesteia pentru că nu va mai fi solicitată la un drum lung și vei evita și posibile situații neplăcute care ar putea să apară în trafic, precum și amenzile. Iar dacă vei colabora cu o firmă serioasă de transport auto platforma Austria Romania, mașina ta va fi asigurată, iar tu vei putea vedea informații despre poziția camioanelor în timp real.

La ce firmă de transport auto cu platformă Austria România poți apela?


Titanic Grup oferă servicii de transport a autovehiculelor intern și internațional și se află în top 5 firme din Româina. Aceștia sunt pe piață încă din anul 1994 și promit transport prompt și sigur în întreaga Europa. Aceștia dispun de o flotă modernă și acordă o atenție deosebită respectării tuturor standardelor internaționale de calitate și siguranță. Cele peste 100 de autotransportatoare, pe care le au vin cu o capacitate de la 1 până la 10 autovehicule și sunt de la cei mai prestigioși producători: Mercedes, Volvo, Daf, Scania, Lohr, Kassbohrer, Rolfo, Groenewold.

Dacă alegi să colaborezi cu Titanic Grup vei mai beneficia și de:

  • Siguranța că mașina ta va ajunge la destinație, în stare impecabilă
  • Costuri fixe și transparente
  • Informații despre mașina ta în timp real
  • Transport prototip (camion închis) la cerere, pentru mai multă siguranță
  • Asigurare marfă de până la 1.000.000 euro
  • Posibilitatea de a transporta si mașini avariate
  • Parcare păzita 24 din 24 și acoperită (în cazul ridicării personale din Hub-ul Titanic Grup)
  • Cost preferențial în funcție de cantitatea transportată.

Concluzie


Folosește serviciile de transport auto internațional ale firmei Titanic Grup și scapă de stresul provocat de condusul pe distanțe mari. Rezervă o platformă de transport din Austria prin completarea formularului de pe site-ul celor de la Titanic Grup, oferă toate detaliile necesare, iar aceștia vor reveni cu o soluție adaptată nevoilor tale. Toate solicitările primesc un răspuns în maxim 2 ore de la completare pe perioada programului de lucru. O altă modalitate prin care poți lua legătura cu aceștia este să îi apelezi la numărul de telefon +40 248 212 261.
Colaborează cu Titanic Grup și beneficiază de seriozitate, promptitudine și flexibilitate