Sibiu

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Sibiu - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

3F - Promenada Mall

Fast Food 3F - Promenada Mall

Detalii restaurant

Adresa
Sibiu, Strada Lector, nr. 1-3 A
Telefon
0785858325
Social links
Categorie
Restaurante
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Apartine de
Promenada Mall
Vizualizari
259

Voteaza & Distribuie

Prezentare restaurant

Fast Food 3F Sibiu - Promenada Mall

Conceptul 3F a luat naștere în anul 1995, în Campusul universitar din Timișoara. A ajuns, în scurt timp, un punct de reper atât pentru studenți, cât și pentru locuitorii din Timișoara care își doresc o alimentație corectă, bazată pe produse tradiționale, cu rețete reinventate. Cei peste 25 de ani de activitate zilnică și-au pus amprenta asupra miilor de persoane care ne-au trecut pragul.

Secretul calității, prospețimii și gustului din spatele preparatelor noastre constă într-o permanentă extindere a colaborărilor cu furnizori locali de ingrediente naturale. Ne recomandă autenticitatea rețetelor și continua dorință de inovare și îmbunătățire a serviciilor pe care le punem la dispoziție. Toate eforturile noastre se îndreaptă spre o colaborare cât mai bună cu clienții, cu scopul de a le deveni parteneri de încredere în alimentația zilnică. De-a lungul timpului am extins conceptul 3F și i-am adăugat o altă însemnătate pentru clienți.

În prezent, există 9 locații în România, dintre care, ultimele 2, cele mai noi deschise, au adus o schimbare în istoria 3F: Lexico (restaurant cu meniu a la carte) și Kntina (restaurant în proximitatea centrelor de afaceri/clădirilor de birouri). Viitorul pare să ne rezerve planuri mari, motiv pentru care ne dorim să creăm conexiuni cu potențialii clienți și să menținem și îmbunătățim relațiile cu comunitatea formată din actualii clienți. Din 1995, inovăm continuu. Împreună.

Orar restaurant

Luni - Duminica: 10:00 - 20:00

Filtre restaurant

Tip: Fast-food-uri
Specific: International
Facilitati: Parcare
Numar de locuri: pana in 50
Servicii oferite: Livrare la domiciliu
Deschis: Sambata, Duminica