Sibiu

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Sibiu - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

5 sfaturi de la tipsteri pentru BILETUL ZILEI la pariuri sportive

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 6 luni si 1 zi
Vizualizari
840

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Sezonul fotbalistic este în toi. La prima vedere, este bine că există foarte multe meciuri din care să găsești selecții potrivite pentru biletul zilei, la care poți să folosești și un bonus fără depunere pariuri. Pe de altă parte, este greu să alegi dintr-o ofertă atât de bogată. Ca și o echipă sportivă, orice parior are perioade bune și perioade mai puțin faste. Important este să fii pe plus la finalul sezonului. Ca să îți îmbunătățești performanțele la pariuri, îți recomandăm să ții cont de următoarele 5 sfaturi „culese” de la tipsteri:

1. Pariază online


Pariurile sportive s-au mutat pe internet. De mulți ani, nu am mai auzit de niciun parior de succes care să nu joace online. Poți vedea simultan ofertele de la mai mulți bookmakeri în același ecran, poți beneficia de cote mari și ai de ales dintre sute (sau chiar peste o mie) de opțiuni de pariere pentru un singur meci. Pariurile online sunt caracterizate de accesibilitate. Intri pe site în doar câteva secunde, nu trebuie să te deplasezi de acasă sau din orice alt loc te-ai afla. De exemplu, poți plasa biletul zilei dimineața, înainte să pleci spre serviciu, în timp ce îți bei cafeaua. Sau poate în pauza de masă de la birou...

2. Împarte bugetul în unități


Gestionarea banilor reprezintă un pilon important al succesului. Pariurile sportive sunt o provocare, poți vedea negru pe alb cât de bine te pricepi la sport. Pornești de la un buget și trebuie să atingi un obiectiv. Pentru aceasta, este bine să împarți bugetul în unități și să aloci fiecărui bilet un număr de unități în funcție de risc, de la 1/10 (cel mai nesigur) la 10/10 (cel mai sigur). „Banca” va scădea lent în zilele nefaste și va crește „organic” în perioadele în care ești inspirat. Niciodată să nu mizezi mai mult de 10 unități, încercând să recuperezi fondurile care s-au dus pe eventuale bilete roșii.

3. Nu exagera cu numărul de selecții


Prin definiție, biletul zilei conține mai multe selecții, dar nu este cazul să exagerezi cu numărul de pronosticuri. Nu te lăcomi cu o cotă finală mare. Este mai indicat să încerci să atingi obiectivul cu pași mărunți, adică prin cote de 2.00 – 3.00, decât să încerci să faci salturi uriașe, prin cote foarte mari. Specialiștii recomandă biletele cu maxim trei selecții. Acum există și posibilitatea de a grupa mai multe pronosticuri din același meci. Fiecare partidă trebuie analizată cu răbdare, fiind luate în calcul toate elementele care pot influența ce se întâmplă în joc.

4. Joacă acoperit


Este neplăcut atunci când ratezi biletul zilei din cauza unei singure selecții. Ca să eviți această situație, este bine să joci acoperit. Altfel spus, ia în considerare să mizezi preponderent pe linii asiatice cu rambursare totală de miză (pentru ca pronosticul să primească cota 1.00), pe șansă dublă sau să plasezi bilete în sistem. Dacă ai trei selecții pe bilet, poți opta pentru sistemul 2/3 (trebuie să iasă minim două selecții). Poți beneficia și de diverse oferte ale agențiilor online, prin care miza este rambursată în cazul în care partida se termină 0-0, sau în care pronosticul este „stricat” de un gol marcat după minutul 90.

5. Ține un jurnal


Nu ignora importanța unui jurnal de pariuri. Notează în el fiecare bilet, cu pronosticurile, cota, miza și deznodământul. De asemenea, scrie în jurnal impresiile din timpul meciurilor și alte observații despre care crezi că te vor ajuta pe viitor.

În pauzele competiționale, recapitulează toată activitatea din lunile anterioare și vei vedea unde ai greșit și unde ai făcut bine. În funcție de concluziile trase, ajustează-ți stilul de joc și vei vedea că rezultatele vor fi tot mai bune.