Sibiu

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Sibiu - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Auchan - Shopping City

Auchan - Shopping City

Detalii hipermarket

Adresa
Sibiu, Soseaua Sibiului, nr. 5
Telefon
0750221195
Social links
Categorie
Hipermarket
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Apartine de
Shopping City
Vizualizari
186

Voteaza & Distribuie

Prezentare hipermarket

Auchan Sibiu

Auchan Sibiu oferă locuitorilor o gamă de peste 40.000 produse, pe o suprafaţă netă de vânzare de peste 6.000 de mp. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici.

Auchan Sibiu a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale.

În domeniul nealimentar, Auchan Sibiu oferă o gamă destinată copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumerie şi îngrijire personală, dar și produse destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților.

Orar hipermarket

Luni - Duminica: 7:00 - 23:00

Filtre hipermarket

Deschis: Sambata, Duminica
Hipermarket - Minimarket: Auchan