Sibiu

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Sibiu - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

​Buzz Sneaker Station

​Buzz Sneaker Station - Promenada Mall

Detalii imbracaminete/incaltaminte

Adresa
Sibiu, Strada Lector, nr.1-3 A
Telefon
0725666010
Social links
Categorie
Firme imbracaminte & incaltaminte
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
Promenada Mall
Vizualizari
255

Voteaza & Distribuie

Prezentare imbracaminete/incaltaminte

Buzz Sneaker Station Sibiu

Buzz Sneaker Station, destinatia pasionatilor de sneakers Orașul ne inspira, iar Buzz il redefineste in fiecare zi, pentru ca iubeste cultura citadina si tot ce reprezinta ea. BUZZ Sneaker Station Romania este destinatia ideala pentru comunitatea iubitorilor de sneakers, pentru cei care urmeaza ultimele trenduri sau pentru cei indrazneti care isi stabilesc propriile reguli de fashion.

Magazinul detine o gama variata de modele de sneakers din diferite zone ale stilului urban: retro, futurist, clasic, actual. Buzz Sneaker Station, prima destinatie inainte de a cuceri orasul. Design-ul magazinului este modern, cu influențe industriale și street art, completand perfect look-ul urban al colecțiilor din raft. Fiecare model de incaltaminte reda cu succes stilul metropolitan, intr-un mod unic, cool si confortabil. Majoritatea colectiilor fac parte din linii de ediții de limitate, astfel ca aceste modele se gasesc doar in magazinele BUZZ. Misiunea BUZZ Romania este de a promova o noua cultura de imbracaminte urbana și de a crea o comunitate unita in jurul acestei culturi.

Orar imbracaminete/incaltaminte

Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Sibiu - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro