Sibiu

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Sibiu - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Ce conține cea mai bună mâncare pentru câini?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
Carpathians Pet Food
Vizualizari
181

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Alegerea hranei pentru câini poate fi o sarcină destul de dificilă pentru stăpânii acestora. Atunci când alegi mâncarea pentru câinele tău trebuie să știi că o mâncare de câini bună este cea care se potrivește cel mai bine cu caracteristicile câinelui tău. În acest articol vei descoperi de ce caracteristici trebuie să ții cont atunci când alegi mâncarea pentru câinele tău, ce trebuie să conțină aceasta și recomandare de mâncare bună pentru câini.

Mâncare pentru câini în funcție de caracteristicile lor

Cea mai bună hrană pentru câinii este aceea care reușește să îi îndeplinească patrupedului tău toate cerințele nutriționale și care se potrivește cel mai bine cu caracteristicile acestuia. Atunci când alegi mâncarea pentru câinele tău trebuie să ții cont de vârsta acestuia. Există mâncare pentru câini special concepută pentru fiecare perioadă de vârstă prin care trece câinel tău. Este foarte important să ții cont de acest aspect deoarece în funcție de perioada de vârstă în care se află, câinele are nevoie de o alimentație diferită.

Un câine junior are nevoie de o alimentație bogată în proteine și carbohidrați care să îl ajute în procesul său de creștere. Câinele adult nu va avea nevoie de același tip de hrană deoarece aceea este special concepută pentru creștere, iar acesta ar lua în greutate. Mâncarea de bază pentru câinii adulți este cea uscată. Asigură-te că iei pentru câinele tău adult mâncare uscată câini adulți, iar acesta se va bucura de o alimentație corectă și echilibrată.

Un câine senior are alte nevoi nutriționale și de o mâncare specială pentru seniori deoarece metabolismul acestuia încetinește, la fel și capacitatea sa de a procesa grăsimile. Pe lângă perioada de viață în care se află, trebuie să mai ții cont și de activitatea sa fizică, de greutatea sa și de problemele sale de sănătate. Poate ar fi indicat chiar să te consulți cu un medic veterinar în aceste situații.

Ce trebuie să conțină cea mai bună mâncare pentru câini?

Principalele ingrediente care trebuie să se afle în compoziția hranei pentru câini sunt:

  • Proteine

Proteinele sunt parte din fiecare celulă a corpului. Ele sunt necesare pentru repararea celulelor deteriorate și pentru construirea unora noi. De asemnea ele sunt foarte importante în creșterea și dezvoltarea câinilor juniori, dar și pentru cățelele aflate în perioada de gestație. Proteinele îl vor ajuta pe câinele tău să își aibă mușchi puternici și să îi refacă.

  • Carbohidrați

Corbohidrații sunt o sursă excelentă de fibre, care ajută la digestie. Procesul de digestie este extrem de important pentru un câine, pentru ca acesta să poată digera și elimina ușor hrana. Astfel el va reuși să asimileze cu ușurință toți nutrienții de care are nevoie.

  • Grăsimi

Grăsimile contribuie la sănătatea pielii câinelui și la o blană frumoasă și strălucitoare. Acizii grași omega-3 și omega- 6 sunt responsabili pentru aceste două caracteristici. În plus, alimentele care conțin omega-3 au un efect antiinflamator și reduc mâncărimea și alte iritații provocate de condițiile de mediu sau de alergii.

  • Vitamine și minerale

Vitaminele și mineralele contribuie la o imunitate crescută, prevenirea bolilor și funcționarea normală a metabolismului câinelui. Acestea provin din surse animale și vegetale și sunt extrem de necesare în dieta unui câine pentru ca acesta să fie sănătos.

Mâncare de calitate pentru câini

Vei găsi mâncare uscată câini la Carpathians Pet Food. Pe lângă mâncarea uscată, aceștia îți pun la dispoziție și mâncare umedă pe care câinele tău o să o adore. Mâncarea pentru câini de la Carpathians Pet Food a fost special creată să poată să ofere câinelui tău o dietă echilibrată și de calitate. Pe aceasta o găsești pe carpathianspetfood.ro sau poți să o comanzi și telefonic la 0790518731.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Sibiu - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/