Sibiu

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Sibiu - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Cele ramase

Cele ramase

Detalii spectacol

Telefon
0269210092
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 saptamani si 1 zi
Apartine de
Teatrul National Radu Stanca
Vizualizari
478

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 12 aprilie 202419:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Cele ramase


Putem înțelege inutilitatea războiului doar simțind pierderile. Orgoliul, dorința de putere, lăcomia, oricare ar fi motivul declanșării unui război, a oricărui tip de violență, acesta devine mic și neimportant în momentul în care viața este pierdută. La finalul războiului nu există învingători, există doar suferință, pentru că lumea însăși a fost zdruncinată de violență. „Cele rămase” sunt ultimele femei, ultimele care pier suficient de târziu încât moartea să li se pară o variantă de preferat vieții. Ele pot fi ultimele femei troiene, ultimele femei dintr-o regiune bombardată din Siria, ultimele femei din Ucraina sau Israel, ultimele femei de pe pământ.

Tema războiului este una foarte grea, mai ales pentru studenți atât de tineri, dar lumea violentă în care trăim se cere înțeleasă și doar înțelegând ce se întâmplă putem schimba ceva. E un spectacol dificil emoțional pentru studente și studenți, dar au reușit să facă față cu brio situațiilor dificile din text.

Din tot sufletul: Bravo!” - Ofelia Popii.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Sibiu - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro