Sibiu

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Sibiu - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Conu Leonida fata cu reactiunea

Conu Leonida fata cu reactiunea

Detalii spectacol

Telefon
0269210092
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 saptamani si 2 zile
Apartine de
Teatrul National Radu Stanca
Vizualizari
457

Reprezentari

DataOraLocatie
Astazi 25 februarie 202417:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Conu Leonida față cu reacțiunea


Mare armonie mare în casa conului Leonida, până când... Efimița are parte de o surpriză care spulberă întregul echilibru. Efimița trebuie să găsească rapid o soluție, un plan de răzbunare sau să „toarne o revuluție” în toată regula în propria ei casă. Ne pregătim să asistăm la o schimbare radicală, atât în plan conjugal, cât și social. Dincolo de zidurile locuinței, se aude muzica și gloanțele reacționarilor. Lupta pentru dreptate e pe cale să înceapă!

Surprinzând cu tandrețe și nostalgie parfumul unei epoci apuse, dar ale cărei ecouri politice răzbat până în prezent, Mariana Cămărășan oferă prin spectacolul său un „remix” al mărcilor atât de specifice marelui dramaturg I.L. Caragiale. În spațiul intim al Centrului Cultural Habitus, publicul este invitat la un moment de deconectare totală de la zgomotul societății, dar și la un prilej de a redescoperi frumusețea stilistică, cinismul și onestitatea zdrobitoare a uneia dintre cele mai lucide și tranșante voci ale literaturii române.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Sibiu - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/