Sibiu

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Sibiu - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Cum te poate ajuta import auto la comandă să îți găsești mașina potrivită?

Cum te poate ajuta import auto la comandă să îți găsești mașina potrivită?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
566

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Import auto la comanda


Te afli în căutarea mașinii second hand perfectă? Ai cercetat piața, dar nu ai găsit nimic pe placul tău? Știm că este greu să îți găsești acea mașină care să aibă toate caracteristicile dorite, însă există o soluție. Acea soluție se numește import auto la comandă, iar tot ce trebuie tu să faci este să oferi toate detaliile despre mașina pe care ți-o dorești, firmei de vânzări auto second hand cu care vei alege să colaborezi.

De ce import auto la comandă?


Pe piața auto sh din România vei găsi foarte multe auto rulate, dar mai greu o vei găsi fix pe aceea care să aibă toate caracteristicile pe care tu ți le dorești. În plus este destul de greu și să găsești ceva de calitate, care să nu ascundă defecte sub o caroserie frumoasă și de aceea este foarte important ca înainte să cumperi o mașină second hand să o duci la un mecanic auto. Pe piața auto din străinătate găsești mașini de o calitate mai bună și mai bine întreținute, însă drumul până la ele este destul de lung și de obositor.

Cu ajutorul unei firme care se ocupă cu import auto la comandă vei reuși să îți găsești mașina mult dorită. Nu va mai fi nevoie să îți faci griji pentru calitatea acesteia și nici să faci un drum lung până în țara respectivă. Tot ce va trebui să faci este să oferi firmei cu care colaborezi detalii despre mașină precum marca acesteia, modelul, anul fabricației, numărul de kilometrii doriți și orice alt detaliu care ție ți se pare relevant în legătură cu mașina. După ce firma primește aceste detalii, ea se va ocupa să găsească mașina, iar mai apoi să ți-o livreze.

Care sunt avantajele importului auto la comandă?


Cu import auto la comandă ai o serie de avantaje, iar acestea sunt:
 • Poți să îți alegi mașina în funcție de caracteristicile dorite
 • Mașina o să fie verificată de către specialiști
 • Nu vei face un drum lung și obositor până în țara în care este mașina
 • Economisești timp și bani
 • Mașina va fi una fără daună totală
 • Mașina va avea kilometrii reali
 • Vei cumpăra direct de la proprietar
 • Negociere cu furnizorul
 • Transparență privind costurile
 • Comisioane mici
 • Granție
 • Transportul mașinii până la locația indicată de tine (la cerere)

Unde găsesc o firmă care oferă servicii de importului auto la comandă?


Cu o simplă căutare pe internet vei găsi mai multe firme care se ocupă cu import auto la comandă, însă trebuie să o alegi pe aceea care are recenzii bune și care se pliază nevoilor tale. Titanic Automobile este o astfel de firmă și îți promite seriozitate, promptitudine și prețuri corecte. Aceștia se vor ocupa de verificarea atentă a mașinii și de igienizarea ei. Îți vor oferi acte doveditoare privind reviziile ei, CarVertical gratuit și garanție pentru anumite piese. Titanic Automobile te va ajuta și cu servicii de înmatriculare, iar la cerere îți pot transporta mașina oriunde în țară. Datorită colaboratorilor săi, Titanic Automobile îți pune la dispoziție oferte atractive de finanțare și leasing, iar dacă ai un dosar eligibil vei putea obține credit în mai puțin de 10 minute.

Concluzie

Găsește-ți mașina mult dorită cu import auto la comandă. Titanic Automobile îți stă la dispoziție și te va ajuta cu întreg procesul de achiziție, tot ce trebuie să faci este să îi contactezi. Poți lua legătura cu ei fie completând formularul de pe site-ul lor, fie contactându-i la numărul de telefon +40745 184 734.