Sibiu

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Sibiu - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

DAbo - Shopping City

DAbo - Shopping City

Detalii restaurant

Adresa
Sibiu, Soseaua Sibiului, nr. 5
Telefon
0721234647
Social links
Categorie
Restaurante
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Apartine de
Shopping City
Vizualizari
183

Voteaza & Distribuie

Prezentare restaurant

DAbo Sibiu

Franciza DAbo, fondată de sibianul Dan Paștiu în 2013, numără în prezent peste 50 de unități deschise la nivel național, în 30 de orașe. Mai mult, DAbo Doner este acum în Londra și în Ungaria, având în plan deschideri și în Spania, Bulgaria sau Luxemburg.

Principiul care stă la baza activității DAbo este prepararea produselor la fața locului, venind cu o alternativă sănătoasă, nutritivă și, în același timp, gustoasă, la clasica “shaorma cu de toate” sau chiar la kebap. Cu un concept diferit de clasicul fast-food, bazat pe o logică culinară, DAbo a început să capete popularitate şi să le câștige încrederea clienţilor săi prin celebrul doner german, de trei ori premiat ca fiind “Cel mai bun doner” în țara sa de origine.

Desigur, meniul DAbo Doner are soluții #DAbolicioase pentru toți clienții noștri, fie de poftă, fie de foame. Nu sunt cu de toate ci doar cu ceea ce trebuie! DAbo Doner oferă garanția calității produselor cu banii înapoi, iar brandul își manifestă continuu responsabilitatea socială față de comunitate, implicându-se în sport, educație și sănătate.

Orar restaurant

Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

Filtre restaurant

Tip: Fast-food-uri
Specific: International
Facilitati: Parcare
Numar de locuri: pana in 50
Servicii oferite: Livrare la domiciliu
Deschis: Sambata, Duminica