Sibiu

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Sibiu - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Distribuitor de hrana pentru animale. Hrana premium pentru caini cu pret de producator

Distribuitor hrana animale - Hrana premium caini pret producator

Detalii anunt

Telefon
0790518731
Web
https://carpathianspetfood.ro
Social links
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Apartine de
Carpathians Pet Food
Vizualizari
432

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Distribuitor de hrana pentru animale


Sunteti in cautarea unui distribuitor de hrana pentru animale pentru a cumpara hrana pentru caini? Va recomandam sa luati legatura cu Carpathians Pet Food!

Carpathians Pet Food Comercializeaza hrana caini pret producator atat pentru adaposturi de animale cat si pentru firme care vand an gross. Ei sunt unici distribuitori in partea de vest a Romaniei a produselor Carpathian Pet Food din Ucraina, care produc hrana pentru caini si pisici atat de calitate premium (fara conservanti sau coloranti) cat si produse pentru animale la pret economic.

Veti gasi la ei hrana pentru caini de talie mica, medie si mare, hrana pentru pui de caini, hrana pentru caini senior, hrana pentru caini uscata si umeda, hrana pentru caini care se afla in perioada de recuperare, samd. La fel ca si gama pentru caini, Carpathians Pet Food comercializeaza hrana pentru pisici.

Contactati-i telefonic: 0790 518 731 sau direct pe site: carpathianspetfood.ro si solicitati-le o oferta de pret.