Sibiu

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Sibiu - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Dr. Max Hiper Farmacie

Dr. MAX Hiper Farmacie - Shopping City

Detalii farmacie

Adresa
Sibiu, Soseaua Sibiului, nr. 5
Telefon
0720022848
Social links
Categorie
Farmacii
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Apartine de
Shopping City
Vizualizari
397

Voteaza & Distribuie

Prezentare farmacie

Dr. Max Hiper Farmacie Sibiu

Hiper – farmacia Dr. Max este locul în care găsești tot ce vrei pentru sănătate, îngrijire și frumusețe. Și mereu ceva în plus. Vino în noul format de Hiper-farmacie și vei descoperi peste 12.000 de tipuri de produse, organizate în șase zone: medicamente, inclusiv compensate și gratuite, vitamine și minerale, produse dermato-cosmetice, produse de îngrijire personală, produse pentru mamă și copil, aparatură și dispozitive medicale și zona de alimentație sănătoasă.

Farmaciștii și consultanții noștri bine pregătiții sunt gata sa te ajute cu sfaturi și recomandări pentru medicamentele de pe rețeta lunară și te așteaptă cu hiper-oferte în fiecare zi, la prețuri Dr. Max de MICI, disponibile doar în baza cardului de loialitate Dr. Max. Hiper-farmacia Dr. Max pune la dispoziție pacienților numeroase case de marcat pentru a reduce timpul de așteptare: case de marcat dedicate rețetelor, inclusiv cele compensate și gratuite, de la orice casa de asigurari de sanatate din țară, case de tip self-service, unde scanezi și plătești singur, și case cu serviciu de plată asistat.

Orar farmacie

Luni - Duminica: 9:00 - 22:00

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Sibiu - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/