Sibiu

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Sibiu - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Începe o nouă carieră în Machiaj - Academia Reflexovital

Începe o nouă carieră în Machiaj - Academia Reflexovital

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 3 saptamani si 6 zile
Vizualizari
608

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

Machiajul este mai mult decât un simplu ritual de frumusețe – este o formă de artă și o modalitate de a-ți exprima personalitatea și de a-ți evidenția trăsăturile. Dintotdeauna ai fost pasionată de machiaj, iar acum vrei să-ți transformi talentul într-o carieră de succes? Primul pas pe acest drum este înscrierea la un curs profesional de machiaj. De ce ai alege să te înscrii la un curs de make-up, când ai putea învăța din diferite tutoriale de pe internet?

Iată 4 beneficii majore pe care le vei obține accesând un curs profesional de machiaj:

Cursuri specializate în machiaj


Imaginează-ți cât de simplu e să înveți secretele machiajului de la profesioniști din industria beauty. Cursurile profesionale sunt rampa ta de lansare în noua carieră, ai oportunitatea să înveți tehnici de bază și tehnici avansate de make-up și ai acces la produse profesionale de calitate superioară. La Reflexovital, cursurile sunt structurate, astfel încât, să poți asimila ușor și eficient toată informația care îți este pusă la dispoziție.

De exemplu, vei începe cu machiaje de bază, vei învăța cum să creezi un machiaj nud, cum să transformi un make-up de zi într-un make-up de seară/ de petrecere, cum să realizezi un smokey eyes seducător, un machiaj de mireasă sau cum să aplici gene lungi, dese cu un aspect cât mai natural. Cromatica pe care o folosim în machiaj diferă în funcție de ten, de culoarea ochilor, a părului, iar pentru partea aceasta plină de creativitate cursurile de la Reflexovital au un capitol special dedicat noțiunilor de teorie a culorilor.

Fie că alegi să te înscrii la un curs coordonat de make-up trainerul Melinda Fiscu, Georgiana Mitan, Cristina Aldea, Nicoleta Costea, trainerii noștri au experiență și multă empatie și te vor ghida pas cu pas în viitoarea ta carieră, asigurându-se că primești cele mai actualizate informații.

Networking


Unul dintre cele mai mari avantaje ale participării la cursuri profesionale este rețeaua de conexiuni pe care o vei construi. Îți vei face prieteni noi, vei întâlni profesioniști din industrie și potențiali angajatori sau colaboratori. Poți participa la Masterclass-uri susținute de make-up artiști cu experiență și notorietate unde vei lucra alături de ei, într-un cadru mai restrâns și vei învăța secretele acestei meserii.

Este o ocazie să te întâlnești cu oameni cu care împărtășești aceleași pasiuni, valori, o bună oportunitate de a schimba idei și păreri, de a primi feedback în timp real și de a-ți putea corecta și perfecționa tehnica. Este un cadru optim de a discuta despre colaborări sau participări la evenimente de profil, Gala Beauty Reflexovital, prezentări de modă, festivaluri de film și teatru.

Construirea portofoliului


Pe parcursul desfășurării cursului, vei avea ocazia să lucrezi pe modele umane și să-ți creezi un portofoliu diversificat care să-ți reflecte abilitățile și creativitatea. Acest portofoliu este esențial atunci când vrei să le arăți viitoarelor cliente stilurile de machiaje pe care le poți realiza. Este un moment bun să fii mai încrezătoare în talentul tău. Trainerii Reflexovital te vor ghida și te vor încuraja să îți dezvolți propriul stil, odată ce vei stăpâni tehnicile de bază.

Avansarea în carieră


Odată ce ai absolvit un curs profesional de machiaj, ai mai multă încredere în tine și o lume întreagă de oportunități se deschide în fața ta. Cursul este doar începutul, dar pentru a te înscrie la curs e nevoie de curaj, determinare și angajament față de tine.

Poți lucra ca freelancer sau în domenii diverse, de la industria filmului și televiziunii până la modă și teatru sau îți poți desfășura o mare parte din activitate în social media. În funcție de visul tău, aceasta este o meserie, atât creativă, cât și tehnică, poți crea look-uri spectaculoase pentru diferite concursuri sau proiecte, dar poți miza și pe look-urile extrem de căutate, cele de eveniment.

Diploma obținut la finalul cursului este dovada că ai inițiativă, nu te temi să înveți lucruri noi, să faci față provocărilor și îți oferă credibilitatea necesară pentru a te impune în industria beauty.

Înscrierea la un curs profesional de machiaj nu este doar o investiție în abilitățile tale, ci și în viitorul tău. Un curs de make-up costă între 2200 lei și 3000 lei, iar plata se poate face în rate.

Vei învăța tehnici de bază și avansate, vei construi conexiuni valoroase cu profesioniști din industria beauty, vei crea un portofoliu impresionant și vei avea acces la oportunități de carieră incitante. Dacă îți dorești să te perfecționezi și să îți transformi pasiunea în profesie, acum este momentul să faci pasul cel mare.

Te așteaptă o lume plină de culoare și creativitate!

Începem un nou curs de Machiaj în Sibiu luna acesta!

Vezi detalii aici: https://reflexovital.ro/sibiu/curs/machiaj
Mai multe cursuri și detalii pe website-ul Reflexovital sau la telefon: 0726 323 236