Sibiu

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Sibiu - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Sport Vision - Promenada Mall

Sport Vision - Promenada Mall

Detalii imbracaminte/incaltaminte

Adresa
Sibiu, Strada Lector, nr. 1-3 A
Telefon
0725666012
Social links
Categorie
Firme imbracaminte & incaltaminte
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Apartine de
Promenada Mall
Vizualizari
183

Voteaza & Distribuie

Prezentare imbracaminte/incaltaminte

Sport Vision Sibiu

Sport Vision, o viziune profesionistă asupra sportului. Magazinele Sport Vision au la bază conceptul multi-brand, găzduind peste 40 de branduri: NIKE, ADIDAS, UMBRO, REEBOK, CHAMPION, CONVERSE, ELLESE, PUMA, SERGIO TACCHINI, KARRIMOR, SLAZENGER și multe altele.

Toate magazinele pot fi recunoscute datorită celei mai vaste game de încălțăminte sport, îmbrăcăminte, echipamente sportive și accesorii. În sport, pasiunea și profesionalismul sunt pilonii de bază pentru o performanță la cote maxime! Grație acestui concept clar și bine organizat, clienții pot face cumpărături cu ușurință într-un mediu prietenos și profesionist. Produsele oferite sunt diverse și includ sporturi ca: alergat, antrenament, fotbal, baschet și înot. Sport Vision investește activ în dezvoltarea sportului, atât la nivel local cât și regional. Misiunea noastră este să cream o comunitate sportivă unită în România!

Orar imbracaminte/incaltaminte

Luni - Duminica: 10:00 - 22:00