Sibiu

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Sibiu - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Tattoo

Tattoo

Detalii spectacol

Telefon
0269210092
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Apartine de
Teatrul National Radu Stanca
Vizualizari
972

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 19 aprilie 202419:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Tattoo


Lea, actriță șomeră, stă acasă și refuză cu lejeritate ofertele de roluri pentru că le consideră condamnabile moral. Prietenul ei, Fred, locuiește în aceeași cameră și scrie de patru ani un roman despre care lumea nu vrea să știe. Atmosfera este familiară, pustie și liniștită. Cei doi nu au bani, dar au dreptate. Surpriză: apare fostul iubit al Leei, Tiger, un artist foarte bine cotat, deoarece a devenit un artist de spectacole conceptuale, lipsit de scrupule. Întreaga lume, inclusiv el însuși, îl privește ca operă de artă: corpul său complet tatuat este dovada. Își face griji despre ce se va întâmpla cu pielea lui frumoasă după ce va muri. Lea îi promite să îl „șteargă de praf” pe tigrul mort din când în când.

Sosește și vestea morții lui, dar asta nu-i scoate pe Lea și Fred din amorțeală. Doar vitrina în care se află Tiger plastificat o face. Aceasta este livrată acasă celor doi de către asistentul lui Tiger, Alex (Daniel Bucher). Brusc, apare în scenă sora Leei, Naomi (Cristina Juks), galeristă, și cere manechinul prețios, pentru că l-ar fi iubit pe Tiger atât de mult. Urmează o schimbare de situație mai neversomilă decât alta. Punerea în scenă cu o acțiune confuză oscilează între satiră și critică socială până la finalul său surprinzător.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Sibiu - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/